About

neunero blev oprettet i 2011 af Jannie Sander og Mathilde Labejewska med henblik på at forene mode, rum og grafisk design.

Navnet neunero er et selvopfundet ord, som består af det tyske neu for ny og det italienske nero for sort. Altså – det nye sort.

Det nye sort kan betyde meget og vi vil derfor lade det være op til hver enkelt at definere, hvad det netop er for dig.. Bloggen neunero er i hvert fald vores definition af det nye sort. 

Mathilde Labejewska er under uddannelse som Grafisk Designer på Mediehøjskolen i København. Oprindeligt kommer hun fra det nordjyske, men hun er nu bosat i København.

Mathildes primære passion kommer til udtryk i form af grafiske indlæg og et mere visuelt udtryk.
Udover det grafiske har hun også en holdning til mode, rum og design, som man også vil kunne få et indblik i. 

Jannie Sander arbejder til daglig på modemagasinet Costume, hvor hun er senior modeassistent.
Hun er uddannet dameskrædder fra Aarhus Skrædderskole. Derudover er hun freelance stylist og styler forskellige modeserier, som også vil være at se her på bloggen.

Jannie har en ekstrem stor kærlighed og passion til mode, og hun har sin helt egen tilgang til stil og tendenser. Hendes interesse for mode kommer til udtryk i sorte nuancer, store modeskabere, designere og egne kreationer. Ligesom Mathilde har Jannie også en interesse for rum og design som hun også lufter på bloggen.

Kort og godt er dette er vores neunero.